top of page

Hi, My name is...

Bram Sommen

Door zijn ervaring als professionele DJ in de betere commerciële clubs & op festivals ontwikkelde Bram een eigen energieke draaistijl waarbij mixing' skills een belangrijke plaats innemen, hierdoor krijg je een naadloze mix tussen de hits van vandaag en de grootste dansklassiekers. 

Een hobby en een passie in één, dat is de draaien voor Bram. Noem het voelen van de sfeer van een dansfeest gerust een verslaving! 

Passie is de benzine en daarom is het voor Bram bijzonder belangrijk dat er vooraf een goede muzikale match is tussen de gastvrouw/-heer. 

Elk contact gaat rechtstreeks. Geen tussenpersonen, gewoon direct 1 op 1 contact met de DJ die er op uw event zal zijn. 

Vierkant_edited.jpg

This is how I do it

Een livestream of publiek evenement heeft mogelijk een andere muzikale invulling dan een privé-/trouwfeest.

MUSIC

Geen fan van schlagers of zakdoek zwaaien?
Lees dan zeker verder!

MusicHeader.png

Tijden veranderen en muzikale voorkeuren ook! Hoewel er nog vaak naar klassiekers wordt gegrepen wil Bram inzetten op een hedendaagse invulling van dansfeesten. 

De muzikale identiteit bestaat uit een combinatie van commerciële dance, urban en popmuziek. 

MusicHeaderArtist.png

It's a match!

Om tot het beste resultaat te komen voor elk feest vindt Bram het erg belangrijk om op voorhand de muzikale verwachtingen van de gastvrouw/-heer te leren kennen. 

Bij het eerste contact vraag ik om een vragenlijst in te vullen waarbij de muzikale "goesting" van de gasten naar boven komt. Nadien volgt een persoonlijk gesprek zodat antwoorden verder kunnen worden toegelicht en u perfect weet wat u van uw DJ mag verwachten. 

"Trendy music with love for classics"

Natuurlijk is er vroeger muziek gemaakt die perfect te combineren is met een hedendaagse invulling en die nemen wij graag mee in de beleving van de avond. 

Elk publiek is anders. Daarom zal ik tijdens uw dansfeest steeds oog hebben voor de muzikale signalen die uw gasten geven indien deze in te passen zijn in de met u afgesproken feestvisie. 

bottom of page